Telefon
WhatsApp

Elektronik Haşerat Kovucu ile birlikte kimyasal zehir de kullanacak mıyız?

FALCON Elektronik Haşerat Kovucu kullanılan mekanlarda fare zehiri kullanmaya gerek yoktur. Yavru farelerin olduğu depo gibi yerlerde, dışarıyı bilmeyen yavrular ilk anda çıkışı bulamazlarsa daha sonra içerde malzeme altlarında en zayıf etkilenen yerler bularak yaşamaya çalışırlar. Bunları yapışkan kullanarak temizleyebilirsiniz. Dışarıdan fare girişi olmayacağı için, mekanınız sürekli temiz kalacaktır. Böcekler, çıkış yolu bulamayıp günlerce kıvranırlar. Hoş bir görüntü oluşturmazlar. Yuvalarını terk eden böcekleri ve karıncaları süpürerek bitirmek mümkün olmuyorsa, marketlerde satılan ucuz böcek spreyleriyle, kuytuları,köşeleri, duvar diplerini ve kapı eşiklerini ilaçlayarak biran önce kurtulabilirsiniz. FALCON Elektronik Haşerat Kovucu takılı olduğu sürece yuvalanıp çoğalamazlar.

Haşerat kovucuyu taktıktan sonra etkili olabilmesi için ne kadar süre bekleyeceğim?

Ürünümüzü fişe taktıktan sonraki ilk birkaç gün etrafta daha fazla haşerat görmeniz mümkündür. Bu süreye biz “dışarı kaçma” süresi deriz, bu süre zarfında duvarlarda yuvalanmış haşerat, yuvalarından dışarı kaçacaktır. Çoğu haşerat Haşerat kovucunun yarattığı rahatsız ortamdan uzaklaşacaktır. Fakat belirsiz bir süre daha etrafta haşerat görmeye devam edebilirsiniz. Elektronik haşerat kontrolünün etkisini göstermesi bir kaç gün, bazı uç şartlarda birkaç haftaya kadar sürebilir. Etki süresi şu faktörlere bağlıdır: -Haşeratın ne kadar ses dalgalarına maruz kalacağına, -Kaçabilecekleri yaşam alanlarında yerleşik diğer haşerat ile yapacakları mücadelenin güçlüğüne -Hava şartlarının haşeratın dışarı kaçmasına ne kadar müsaade edebildiğine, Ama tahmininizden kısa sure önce bu sorunlardan kurtulacaksınız.

Kullanım maliyeti nedir?

Ürüne göre değişiyor, KÜÇÜK BİR RADYONUN SARFİYATI GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.

Niçin elektronik haşerat kovucu kullanmalıyım?

Rahatlığınız için; elektronik haşerat kovucu, boşaltılacak, değiştirilecek tuzaklar, zehirli yemler v.b. gerektirmez.Etkinlik; elektronik haşerat kovucuların etkinliği kanıtlanmıştır. Hijyen; elektronik haşerat kovucunun kokusu, zehri, artığı, zararı yoktur.Doğa için güvenli; elektronik haşerat kovucular doğamızı zehirlemezler.

Ultrasonik ses nedir?

İnsanın duyamayacaĝı kadar (20 kHzden yuksek) yuksek frekanstaki ses dalgalarıdır. İnsan kulaĝı 15.000kHz ile 20.000kHz arası sonik olarak adlandırılan sesleri duyabilmektedir. 20.000 kHz üzeri sesler ultrasonik, 15.000 kHz altı sesler ise infrasonik olarak gruplandırılır. Ultrasonik ses teknolojisi oldukça yaygın olarak görüntüleme, temizleme gibi birçok amaçta endüstride sanayi tesislerinde ve Tıpta yaygın olarak hastalık teşhis ve tedavisinde kullanılmaktadır.

Niçin Ultrasonik haşere kovucu kullanmalıyım?

Rahatlığınız ve güvenliğiniz için; ultrasonik haşere kovucu, boşaltılacak, değiştirilecek tuzaklar, zehirli yemler v.b. gerektirmez. Etkinlik; ultrasonik haşere kovucuların etkinliği kanıtlanmıştır. Hijyen; ultrasonik haşere kovucunun kokusu, zehiri, artığı, zararı yoktur. Doğa için güvenli; ultrasonik haşere kovucular doğamızı zehirlemezler.

Niçin sizin ürününüzü satın alıyım?

1-) Beğenmezseniz 15 gün içinde sorgusuz geri iade.

2-) Ürünlerimiz kaliteli malzemelerden üretilmiş ve kalibre edilmistir.

3-) Ultrasonik frekans aralığı 10 saniyede bir değiştiğinden cihaza karşı bağışıklık kesinklikle oluşmaz.

4-) 24 saat 7 gün aralıksız kullanabilirsiniz.

5-) Ekenomiktir ve enerji tüketimi bir radyo kadardır.

6-) 24 ay üretim hatalarına karşı garantilidir.

7-) Ultrasonik cihazların İnsan sağlığına kesinlikle bir zararı yoktur.

8-) Yüzlerce memnun müsterisi vardır.

10-) Tasarım ve üretimde kullanilan yüksek kalite malzemeler ürün performans garantisidir.

11-) Kullanmaya hazırdır.

12-) Gizli masraf yokrut. Fiyatlar adrese teslimdir.

İnsan saĝlıĝına bir zararı varmı?

Ultrasonik fare ve haşere kovucu cihazlarin insan saĝlıĝına bir zararı yoktur. Elektromanyetik cihazlardada aynı durum söz konusudur. Amerikan Ulusal araştırma konseyi "National Research Council" konuyla ilgili yaptıĝı incelemelerde elektromanyetik dalgaların insan saĝlıĝı üzerine zararlı bir etkisi olmadıĝını rapor etmiştir. Bu rapor son 20 yıl içerisinde yapılan 500 bilimsel araştırmaya dayanarak hazırlanmıştır. Elektromanyetik özellikli cihazlar Avrupa, Amerika, Japonya gibi ülkelerdede yaygın olarak satılmakta ve kullanılmaktadır. Ultrasonik frekans ve elektromanyetik teknoloji ile çalışan cihazlar bibirinden tamamen farklıdır.

Ultrasonik haşere kovucunun hamile kadınlara zararı varmı?

Hayır yoktur. Highsonıc elektromanyetik Ultrasonik ses frekansları katı nesnelere işleyecek kadar enerji taşıyamazlar, insan cildine de işleyemezler, dolayısıyla insanlara herhangi bir olumsuz etkisi yoktur.

Haşere ve böcekler ses duyar yada hissedermi?

Haşerelerinde insanlar gibi iyi gelişmiş işitme sistemleri vardır. Yarasalar çok daha gelişmiş ve hassas işitme sistemlerine sahiptirler. Çekirgelerin, çayır çekirgelerinin ve ağustos böceklerinin ön bacaklarının açıklıklarında yüksek frekansda sesleri hisseden “tympanic” organlar vardır. Eşek arılarının, örümceklerin, arıların ultrasonik titreşimleri hisseden “chordontonal” yada “tympanic” uzuvları vardır. Pirelerin ve kenelerin herhangi bir işitme uzvu yoktur gibi görünmektedir ama highsonic titreşimler onların sinir sistemi üzerinde görünür bir baskı oluşturarak strese, rahatsızlığa ve hareketsizliğe yol açmaktadır. Köpeklerin ve kurtların kedi ailesinin üyeleri olarak yüksek frekans sesleri işitebildiği çok eskiden beri bilinmektedir. Tüm diğer vahşi hayvanlar yaşama içgüdülerinin bir parçası olarak mükemmel işitme sistemleri geliştirmişlerdir.

Elektronik fare kovucu cihazları nasıl çalışıyor?

Ultrasonik haşere kovucuların çalışması şu mantığa dayanır, çoğu canlılar yaşamlarına devam edebilmek için işitme sistemlerine dayanırlar, yaşamları işitme sistemlerine bağlıdır. Araştırmalar şunu göstermişdir ki; eğer siz onların hayati kritik işitme frekansları dahilinde ses üretirseniz, onlar kendilerini çok rahatsız hissederler ve hayatları tehdit edilmiş diye algılarlar ve bulundukları alanı terketmeye zorlanırlar. Nasıl ki insanlar gürültülü ortamlardan uzaklaşırlarsa, haşerat ve böceklerde kendileri için gürültülü ortamdan uzaklaşırlar. Cihaz prize takıldıktan sonra, ultrasonik sesler oda içindeki sert yüzeylere çarptıkça tıpkı bir bilardo topu gibi hareket ederek tüm odaya yayılmaktatır. Ultrasonik ses basıncına maruz kalan, bu sese hassas canlılar rahatsız olmakta ve ortamı terk etmeye çalışmaktadırlar. TV, radyo vb. elektronik cihazları etkilemez. Parazite neden olmaz. Kimyasal zehirler içermez, çevre dostudur, insan sağlığına ve doğaya zarar vermez. Güvenle kullanabilirsiniz. Cihazın gözle görülür etkisi için gereken süre genelde 1-2 hafta olmakla birlikte; ortam şartlarına göre 4 haftaya kadar uzayabilmektedir. Ortam, fareden tamamen temizlendikten sonra ise dışarıdan yeni bir farenin gelmesi her zaman mümkündür. Ancak o bölgede cihazlar çalışıyor olacağından bu ataktan hemen vazgeçecektir. İlk defa bu gürültülü ortama gelen fare barınmak bir yana orada dolaşmayı dahi istemeyip ortamdan uzaklaşmaktadır.

Ultrasonik ses etkisini nasıl gösteriyor?

Her hayvanın duyduĝu ses frekansı farklıdır. Genel kural büyük boy hayvanlar düşük frekans sesleri ufak hayvanlar ise yüksek frekanslardaki sesleri duyarlar. Ultrasonik kovucu cihazlar amacına ve hedefine uygun olarak ultrasonik sesler yayarak haşere ve zararlılarda dayanamyacakları bir rahatsızlıĝa yol açarlar.

Zehir yada tuzak kullanmak varken neden bu cihazlara harcama yapayım?

Bunun birçok nedeni var. Birincisi zehirleri her ortamda yada koşullarda kullanamazssınız. Hele çocukların bulunduĝu ortamda zehir bulundurmak bazen ölümcül kazalara sebep olabilir. Gazetelerde bu tür acı haberleri içimiz burkularak çok sık okur yada çevremizden duyarız. Mücadele amaçlı zehirlerin hamilelik döneminde kullanılması bebek gelişimi üzerine zararlı olabildiĝi gibi nöro-toksiklerdir yani sinir sistemi üzerinede zararlı etkileri vardır. Gelişme dönemindeki çocukların bu zehirlere maruz kalması gelişmeleri ve hormonal dengeleri üzerine olumsuz etki yapar. Bu bulgular bilimsel olarak yapılan klinik ve labaratuar çalışmalarındada kesin olarak kanıtlanmıştır. Zehirlenerek öldürülen farelerle haşereler temizlenmleri yada uzaklaştırılmaları zor bir yerde iseler oldukça kötü bir koku yayarlar ve hastalık tehlikesi oluştururlar. Ayrıca fare yada haşerelerin zehirlere direnç kazanmaları yaygın ve herkes tarafından bilinen bir problemdir. Kullanılan zehirler evcil hayvanlardada ölüme yol açabilmektedir. Gıda üretim tesislerinde ise zehirli kimyasalları fare ve haşerelerle mücadelede kullanmak biryana, bulundurmak bile oldukça tehlikelidir.

Farelere karşi ultrasonik cihaz monte ettim neden sonuc alamıyorum?

1000 metre karelik bir mekanda, sadece 125m2 alana etkili Ultrasonik Haşere Kovucu modelimizden takarsanız netice alamazsınız. Bu nedenle, mekanlara uygun etki kapasitesinde Ultrasonik Haşere Kovucu cihazı takılmalıdır.

Bize Soru Sorun

Bizimle iletişime geçmek ve soru sormak için iletişim butonuna tıklayınız.

İLETİŞİM

TEKLİF FORMU